Poortugaal in beweging – Fit & Welzijn

Zaterdag 18 mei 2019 wordt van 10.00 – 14.00 uur de Fit & Welzijn beurs georganiseerd met lokale partijen. Het is een beurs voor Jong en Oud. Een plaats waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en kennis kunnen maken met wat er te doen is in Poortugaal – Albrandswaard.

De beurs is te gast op de locatie; Basisschool CBS de Parel, Sleedoorn 40, Poortugaal. De beurs wordt om 10.00 uur geopend door wethouder Mieke van Ginkel.

Er wordt zeer veel georganiseerd in Poortugaal maar het is niet altijd bekend dat dit gebeurd. Daar moet verandering in komen! De organisatoren vonden het een goed idee om de krachten te bundelen en deze initiatieven en activiteiten meer onder de aandacht te brengen. Dit gebeurd onder de naam: ‘Het hart van Poortugaal’.

De thema’s van het initiatief en de beurs zijn: Gezonde Voeding, Beweging, Integratie en tegen Vereenzaming.

Vrijwel alle in Albrandswaard actieve organisaties zijn op de beurs aanwezig samen de Politie en de BOA’s, Welzijn Albrandswaard en de Buurt Sportcoach en Albrandswaardse ondernemers.

Op de beurs kunt u aan allerlei activiteiten meedoen zoals fietsen op de Duo Fiets, Yoga sessie’s, kennis maken met muziekinstrumenten, een oorfilmpje laten maken, er is een springkussen, er wordt geknutseld.

Er is een demonstratie Koersbal en een Cube spel, er wordt een AED demonstratie gegeven, de snelheid van een voetbal trap kan worden gemeten.

Voor 300 bezoekers staat er een rijk gevulde Goodiebag klaar. Samengesteld door de partners van ‘Het hart van Poortugaal’ en ‘Het Deltaport Donatiefonds’.

(Visited 18 times, 1 visits today)