Broodnodige punten voor sv Poortugaal

ALBRANDSWAARD – s.v. Poortugaal heeft zaterdag door een klinkende overwinning 3 broodnodige punten toegevoegd aan het totaal van 26 dat de ploeg van interim trainer van Rijn al had. Tegen het reeds gedegradeerde De Meeuwen won de ploeg op eigen veld met 5-1.

De doelpuntenmakers van dit seizoen waren ook in deze wedstrijd weer bijzonder productief. Nadat Versteege een makkelijk gegeven strafschop wist binnen te schieten wist de topschutter verder in de wedstrijd nog 2 keer het vijandelijke doel te vinden.

De andere twee treffers werden gemaakt door Gret die dit seizoen ook met grote regelmaat de doelpuntenmachine weet aan te zetten.

s.v. Poortugaal heeft nu 29 punten en staat op de negende plaats maar de nummer twaalf, Westlanda heeft slechts 2 punten minder dan de ploeg uit Albrandswaard.

Met nog twee wedstrijden te spelen kan s.v. Poortugaal zich komende zaterdag opmaken voor een belangrijk duel. Dan staat de uitwedstrijd tegen BVCB op het programma. Deze ploeg heeft één punt minder en staat op de elfde plek van de ranglijst.

(Visited 68 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *